Nederlands English

Kom meedoen

Gezelligheid en leuk korfballen, dat is Oranje-Nassau. Voor jong en oud. Van jeugdkamp tot studenten-toernooien, van themafeesten tot selectieweekends en natuurlijk onze zeer succesvolle Kangoeroe Klup. We hebben studentenkorting! Bekijk de agenda en doe mee (eerste keer gratis).

Recreanten winnen wedstrijd

geplaatst op 6 oktober 2022Recreanten

Vlak voordat we de veldcompetitie verruilen voor die in de zaal, hadden de recreanten een wedstrijd in Haarlem tegen Haarlem. In een fantasie-opstelling, met oud-trainers Ingrid B. en Rolf in de gelederen, begonnen aan de wedstrijd. Het was een gelijkopgaande strijd met 3-3 als ruststand. In de 2e helft hadden de verdedigingen de overhand.

Nassau wist nog 1 keer te scoren uit een strafworp; genomen door Ingrid R, nadat ze werd gehinderd door een heer van Haarlem. Zo wonnen we zowaar, na een helft zonder functiewisseling.

Uiteraard bedanken scheidrechter Andrë Houtman voor zijn prettige leiding. Het was hierdoor een sportieve wedstrijd. Even heerlijk douchen in de mooie accemodatie van Haarlem en aansluiten voor de 3e helft met borrelhapjes en -noten.

Voor herhaling vatbaar,

met sportieve groet,
Eric


Recente nieuwsberichten

No image